Az interneten találtam Jánosra. Félve mentem el, mert iszonyú éles, idegtépő fájdalmam volt a derekamban már több napja. Járni is alig tudtam már. Hatalmas empátiával, türelemmel, megértéssel és szakértelemmel szabadított meg már egy alkalom után életem egyik legnagyon fájdalmától. Kérdéseimre készségesen válaszolt, mindent megértettem, hogy mi okozta a nagy fájdalmam. Későbbiekre még tanáccsal, otthon végezhető tornagyakorlatokkal is ellátott milyen mozgássorokkal erősíthetem magam a problémásabb területen. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Ha hamarabb tudom, hogy ilyen jól végzi a dolgát nem halogattam volna ennyi ideig, hogy segítséget kérjek Tőle.

 

Berzeviczi Boglárka


 

Csak ajánlani tudom. Közvetlen és nagyon rendes, odafigyel, amikor a panaszodat mondod, mindig szól, hogy mi fog következni. A helyszín nagyon tiszta és igényes, megnyugtató környezetben dolgozik. Ami a honlapján le van írva az teljes egészében fedi a valóságot.

 

Torsa Dániel


 

Egyik reggel beállt a nyakam, nem bírtam jobbra fordítani. Szerencsére János még aznap tudott fogadni lemondás miatt. A gyors segítségnek hála rögtön sokkal jobban lettem és másnapra teljesen el is múlt a fájdalom és mozgatni is jól tudtam a nyakam.

Az implantátumok miatt korábban is voltak hatfajdalmaim amit János javaslatára kezeltettem és már két alkalom után sokkal jobb a helyzet. Ráadásul a fejem is sokkal ritkábban és enyhébben fáj. Köszönöm

 

Kelemen Ramóna


 

Én már nagyon sok embernél és helyen jártam eddig az utolsó 5 évben,mind állami,maszek orvosoknál,masszőröknél,csontkovácsoknál,ultrahang,mágnesterápia,akupunktúra sem segitett, csakis felületesen.A keresőből néztem ki és pont beletaláltam,hála istennek.Mindennapi életemet is befolyásoló izomcsomók miatt.Trigger pont terápia,ami az én esetemben segít.Végre sokkal jobban vagyok már a második kezelés után,előre is örökké hálás leszek önnek.Bármilyen problémával rendelkeztek,maximálisan ajánlom.

 

Somogyi Tibor


 

Nyak- és vállfájás miatt kerestem fel Jánost. A sok ülőmunka és a mozgásszegény életmód miatt egy ponton már alig tudtam a jobb karom megemelni, mozgatni. Kicsit izgultam a kezelés előtt, mert még sosem jártam ilyen helyen, így nem tudtam mire számítsak. János viszont egy nagyon kedves, megnyugtató személyiség. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A karommal is csodát tett. Már egy alkalom után újra a fejem felé tudtam emelni a jobb karom, ami akkorra már jó fél éve nem ment. Köszönöm János.

 

Varga Orsolya


 

Tobb mint ket eve jarok Janihoz havi rendszeresseggel. Ami rendkivul szimpatikus, hogy pragmatikusan all hozza minden alkalomhoz, es az adott problemara fokuszal (vall fajas, derek, vadli stb). Folyamatosan boviti az eszkoztarat (aktivator, dogonyozo gep) es ezeket felvalltva megint csak szituacio fuggvenyeben hasznalja. Nem utolso sorban tanacsokat is ad (milyen gyakorlattal tudom kimozgatni a vallam, hogyan melegitsek be az otthoni edzesek elott, mire figyeljek) szoval tenyleg teljeskoru szolgaltatast ad. Mindenkinek csak ajanlani tudom!

 

Béres Gergely


 

Nyak és vállfájdalmakkal kerestem fel Jánost és egy alkalommal csodát tett a vállammal. A panaszaim elmúltak. Néha, amikor visszajön a sok ülőmunka miatt, újra elmegyek hozzá és még hónapokon keresztül kitart. Hálás köszönet érte.

 

Varga Anita


 

Hetek óta tartó nyakfájástól szabadultam meg egy alkalom után. Csak ajánlani tudom.

 

Kincses Tímea


 

Legkiválóbb szakember akivel valaha dolgom volt. Mázsás tehertől szabadít meg.

 

Kiss Enikő


 

Nagyon tetszett, nagyon profi volt, köszönöm szépen! Ajánlom!

 

Ronga Lilla


 

Kiváló szakember szakmailag és emberileg. Alapos és nagyon jó kézzel megáldott. Ajánlom!

 

Vudra Karolin


 

A sok ülőmunkától nagyon fájt a nyakam, de az orvosok nem vették komolyan. János 2 alkalom után teljesen panaszmentessé tette. Hála!

 

Horváth Anita


 

Már harmadik alkalommal voltam nála, és csak jót tudok mondani. Jól vagyok, elmúlt a problémám. Ez mindent elmond a hatékonyságról. Köszönöm szépen!

 

Paksi Attila

 


 

Az országos bajnokság előtt fájt a hátam, de kétszer voltam Nálad és megoldódott a probléma. Te is hozzásegítettél a bajnoki címemhez.

Köszönöm: Kalovits Balázs, ifjúsági országos bajnok, 60 méteres síkfutás

 


 

Aktív "ülőmunkásként" állandó hátfájástól szenvedtem, ezért kerestem meg Jánost, akit az egyik kollégám már régóta ajánlott. A nyári szabadságomat a tavalyi évben sikerült megkeserítenem a fájdalmakkal, de az idei évben rászántam magam és még elutazás előtt bejelentkeztem. Az első alkalommal rendesen átnézett és kaptam egy alapos kezelést. A fájdalmam már az első alkalom után is jelentősen enyhült. Közben kiderült, hogy a nemrég óta zsibbadó karomra is van gyógyír, így még a szabadság előtt újra benéztem hozzá. A végeredmény: a hátfájásom teljesen elmúlt és karom se zsibbad többet. A nyaralásom pedig az eddigi legjobb volt! Mi kell még több? Hálásan köszönöm!

Kincses Tibor

 


 

Amikor Jánost először felkerestem erős fájdalmaim voltak a derekamban. Először részletesen kikérdezett és alaposan megvizsgált. Eléggé tartottam a kezeléstől, de teljesen fájdalommentes volt és a remek humorával is el tudott lazítani. Nem kapkodott, több mint 1 órát voltam nála. A korábbi futószalag csontkovácsolásokhoz képest ez elég meglepő volt. Az első kezelés után már sokkal jobban éreztem magam és a 2. alkalom után már semmi bajom nem volt. Kaptam házi feladatnak tornát is. Azóta eltelt több mint 2 hónap alatt semmi baja a derekamnak. 
Ezek után bátran merem ajánlani Jánost, tudja mit csinál és mindenről részletesen tájékoztat. 
Köszönöm a segítséget.

Szabados Sándor