Az országos bajnokság előtt fájt a hátam, de kétszer voltam Nálad és megoldódott a probléma. Te is hozzásegítettél a bajnoki címemhez.

Köszönöm: Kalovits Balázs, ifjúsági országos bajnok, 60 méteres síkfutás

 


 

Aktív "ülőmunkásként" állandó hátfájástól szenvedtem, ezért kerestem meg Jánost, akit az egyik kollégám már régóta ajánlott. A nyári szabadságomat a tavalyi évben sikerült megkeserítenem a fájdalmakkal, de az idei évben rászántam magam és még elutazás előtt bejelentkeztem. Az első alkalommal rendesen átnézett és kaptam egy alapos kezelést. A fájdalmam már az első alkalom után is jelentősen enyhült. Közben kiderült, hogy a nemrég óta zsibbadó karomra is van gyógyír, így még a szabadság előtt újra benéztem hozzá. A végeredmény: a hátfájásom teljesen elmúlt és karom se zsibbad többet. A nyaralásom pedig az eddigi legjobb volt! Mi kell még több? Hálásan köszönöm!

Kincses Tibor

 


 

Amikor Jánost először felkerestem erős fájdalmaim voltak a derekamban. Először részletesen kikérdezett és alaposan megvizsgált. Eléggé tartottam a kezeléstől, de teljesen fájdalommentes volt és a remek humorával is el tudott lazítani. Nem kapkodott, több mint 1 órát voltam nála. A korábbi futószalag csontkovácsolásokhoz képest ez elég meglepő volt. Az első kezelés után már sokkal jobban éreztem magam és a 2. alkalom után már semmi bajom nem volt. Kaptam házi feladatnak tornát is. Azóta eltelt több mint 2 hónap alatt semmi baja a derekamnak. 
Ezek után bátran merem ajánlani Jánost, tudja mit csinál és mindenről részletesen tájékoztat. 
Köszönöm a segítséget.

Szabados Sándor

 


 

További vélemények ide kattintva:

https://goo.gl/maps/46FJzjc8eyFPteg48

https://www.facebook.com/CsontkovacsMasszazs/reviews