English speaker service. Please find below my contact details.

 

Hivatalos MKB és OTP SZÉP-kártya elfogadóhely. Szép kártyával történő fizetési szándékot kérem előre, bejelentkezéskor jelezni. 


 

Nyitvatartási idő, előzetes telefonos bejelentkezés alapján, az alábbiak szerint:

hétfő            10:00 - 20:00

kedd             12:00 - 20:00

csütörtök      12:00 - 20:00

péntek           8:00 - 16:00 

szerda, szombat, vasárnap és ünnepnapokon zárva

Időpont foglaláshoz kattintson: +36 70 704 1162 

A telefont felveszem, ünnepnapok kivételével, hétköznapokon 8:00 - 20:00 között. Ha épp nem veszem fel, kezelek. Az első adandó alkalommal visszahívom.

Minőségbiztosítási okokból, sürgősségi kezelést, soron kívül nem vállalok.

English speaker service


 

Kezelések kizárólagos helye:

Szív Utca Életmód Stúdió, 1063 Budapest, Németh László u. 11. A saroktól a 2. utcai bejárat.  


 

Árak és szolgáltatások:

A kezelések díja minden esetben 15.000 Ft, ami kb. 50 percet vesz igénybe. Tartalmazza a részletes állapotfelmérés-, kezelés- és minden felhasznált eszköz díját. (krémek, köpöly, kineziotape stb.)

 

Fizetés kizárólag készpénzben vagy otp, mkb szép-kártyával lehetséges

 


 

Egyéb tudnivalók

A telefonhívást munka közben, természetesen, nem tudom felvenni. Ha épp nem veszem fel, türelmet kérek, az első adandó alkalommal visszahívom.

Időpont módosítása, lemondása

Amennyiben a megbeszélt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni, kérem időben jelezze, hogy a megbeszélt időpontot másnak át tudjam adni. Időpont lemondását telefonon és smsben tudom elfogadni, ami a visszaigazolás után számít érvényes lemondásnak. Ha egy órán belül nem kap visszaigazolást, akkor az sms-t nem kaptam meg, mindenképp hívjon fel.

A megbeszélt időpontot a kezelést megelőző nap 20:00-ig lehetséges lemondani kötelezettség nélkül. Ezután lemondott kezelés teljes ára felszámolásra kerül, amit banki utalással rendezni kell.

Ha a megbeszélt időpontban nem jelenik meg, akkor a kezelés teljes ára felszámolásra kerül, amit banki utalással rendezni kell.  

 

Figyelem: A Csontkovácsmasszázs nem minősül gyógyító tevékenységnek és nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést!