English speaker service. Please find below my contact details.

 

Hivatalos MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely. Szép kártyával történő fizetési szándékot kérem előre, bejelentkezéskor jelezni. 


 

Nyitvatartási idő: hétköznapokon, előzetes telefonos bejelentkezés alapján. Privát jelzésű mobil- és vezetékes telefonhívást nem fogadok.

Elérhetőség: +36 70 704 11 62  

English speaker service


 

Kezelések kizárólagos helye:

Szív Utca Életmód Stúdió, 1063 Budapest, Németh László u. 11. A saroktól a 2. utcai bejárat.  

Recepció hiányában a korábban érkezőket nem biztos, hogy be fogom tudni engedni. Ilyenkor türelmet kérek, a megbeszélt időpontra biztosan ajtót tudok nyitni.

A parkolás az utcában napközben könyebb, 17.00 után nehézkesebb.


 

CsontkovácsMasszázs kezelések időtartama, árai:

Első alkalom, állapotfelméréssel: ~60 perc - 15.000 Ft

Szükség esetén kontroll alkalom: ~45 perc - 12.000 Ft (3 hónapon belül)

Érvényes 2021.08.01-től. 

 

Figyelem: A Csontkovácsmasszázs nem minősül gyógyító tevékenységnek és nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést!


 

Egyéb tudnivalók

A telefonhívást munka közben, természetesen, nem tudom felvenni. Ha épp nem veszem fel, türelmet kérek, az első adandó alkalommal visszahívom.

Bejelentkezéssel egyidejűleg elfogadja az adatkezelési szabályokat, lemondási feltételeket és kijelenti, hogy nincs eltitkolt tartós betegsége és nem áll fenn olyan betegség, ami a kezelést kizárhatja.

Az adatkezelési szabályokat itt találja: adatkezelés 

A kezelést kizáró állapotok: ellenjavallatok.

Időpont módosítása, lemondása

Amennyiben a megbeszélt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni, kérem időben jelezze, hogy a megbeszélt időpontot másnak át tudjam adni. Időpont lemondását telefonon és smsben tudom elfogadni, ami a visszaigazolás után számít érvényes lemondásnak.

A megbeszélt időpontot a kezelés napján reggel 8 óráig lehetséges lemondani kötelezettség nélkül. Ezután (bármilyen indokkal) lemondott kezelés teljes ára felszámolásra kerül, amit a következő alkalommal rendezni kell.

Ha a megbeszélt időpontban nem jelenik meg, akkor a kezelés teljes ára felszámolásra kerül, amit a következő alkalommal rendezni kell.