Üdvözöllek!

 

Sisák János vagyok, csontkovács - manuálterapeuta, gyógy- és sportmasszőr.

Sok éven keresztül én is monitor mögött görnyedve töltöttem legalább heti negyven órát. Számítástechnika szakos tanári diplomám megszerzése után, tanári végzettségem ellenére, sok éven keresztül a szoftverek világában éltem, mint szoftverfejlesztő mérnök. Emiatt már kezdetektől fogva szembesülnöm kellett a tartós mozgásbeszűküléssel és az ezzel járó fájdalmakkal. Szerencsémre idejében kapcsoltam, és a zavaró fájdalmaknak nem hagyva esélyt, több manuális gyógymódot kipróbálva, sikerült visszanyernem az aktív mozgásra alkalmas szervezetem. Mivel a civil pályám előtt is rendszeresen sportoltam, így nem volt nehéz belátnom, hogy aktív mozgás nélkül nem élet az élet, ezért visszatértem a korábbi rendszeres mozgáshoz. 

Emellett elkezdtem tanulni a nyugati és keleti, ősi és modern manuális gyógymódokat. Tanfolyamról tanfolyamra sikerült átfogó képet alkotnom az adekvát gyógymódok alkalmazásáról. Először csak részmunkaidőben, majd később mérnöki pályámat teljesen magam mögött hagyva, teljes mértékben mozgásszervi problémák rehabilitációjának és megelőzésének élhetek. Mivel ez a tevékenység teljes figyelmet és folyamatos fejlődést igényel, mind a mai napig képzem magam és naprakész próbálok lenni a legmodernebb gyógymódok alkalmazásában.

Az alapvető szemléletem, hogy az élet folyamatos fejlődés, ezért nem vagyok hajlandó az életfogytig tartó tanulásból alább adni. Szerencsére alapvető élettani és biomechanika érdeklődésem segít abban, hogy a tudásra éhesen lakomázzak a jobbnál-jobb terápiák tanulásában és figyelemmel kísérjem a legmodernebb módszerek alakulását.

Szeretettel várlak, ha mozgásszervi panaszaid vannak!

 

Manuális gyógymódokkal kapcsolatos tanulmányaim, időben visszefelé haladva:

- neuro-mozgáskorrekció

- vákuum terápia (köpölyözés)

- sportmanuálterápia SMT®

- csontkovácsolás biomechanikai alapon - BIOMANTER®

- kinesiology-tape terápia

- fascia release terápia

- triggerpont terápia

- gyógy- és sportmasszőr

- yumeiho japán masszázs